Activiteiten

Spelen van jong tot oud!

Een goede invulling van uw feestje of bedrijfsuitje? In combinatie met een heerlijk buffet, barbecue kunt u op Ruitersportschool de Rekkendonken verschillende activiteiten beoefenen en kunnen wij uw dag de juiste invulling geven.

MIDGETGOLF

Of u nu eens lekker wilt ontspannen, een toernooitje met vrienden wilt houden, een bedrijfsuitje organiseert of een invulling zoekt voor een feestje... onze midgetgolf biedt u een uitkomst. Gelegen langs de manege en aangelegd tussen bomen, planten en bloemen hebben wij een 18-holes midgetgolfbaan aangelegd. » lees meer

POTSTAL

Een feestje, vergadering of gewoon lekker gezellig bij elkaar zijn. De Potstal leent zich hier prima voor. Ingericht in grootmoedersstijl, ofwel knus en gezellig. » lees meer

OUD HOLLANDSE SPELEN

Zin in een ouderwets spelletje? Kleed uw feestje aan met oudhollandse spelen. In de Potstal hebben we diverse spelen staan, waar u gebruik van kunt maken om uw feestje van nog meer gezelligheid te voorzien.

HUIFKARTOCHTEN

Voor ontspanning in de natuur is dit de ideale mix: genieten van de rust om je heen in een grote huifkar met een eigen koetsier en een hardwerkend paard dat rondtrekt langs de mooie plekjes in de natuur.

Nieuws

Onze Aktie Uw voordeel onze nieuwe arrangementen.

Op: 07-04-2015
... [ Lees meer ]
Klik hier voor het nieuws overzicht

Foto's