Activiteiten

Spelen van jong tot oud!

Een goede invulling van uw feestje of bedrijfsuitje? In combinatie met een heerlijk buffet, barbecue kunt u op Ruitersportschool de Rekkendonken verschillende activiteiten beoefenen en kunnen wij uw dag de juiste invulling geven.

MIDGETGOLF

Of u nu eens lekker wilt ontspannen, een toernooitje met vrienden wilt houden, een bedrijfsuitje organiseert of een invulling zoekt voor een feestje... onze midgetgolf biedt u een uitkomst. Gelegen langs de manege en aangelegd tussen bomen, planten en bloemen hebben wij een 18-holes midgetgolfbaan aangelegd. » lees meer

POTSTAL

Een feestje, vergadering of gewoon lekker gezellig bij elkaar zijn. De Potstal leent zich hier prima voor. Ingericht in grootmoedersstijl, ofwel knus en gezellig. » lees meer

OUD HOLLANDSE SPELEN

Zin in een ouderwets spelletje? Kleed uw feestje aan met oudhollandse spelen. In de Potstal hebben we diverse spelen staan, waar u gebruik van kunt maken om uw feestje van nog meer gezelligheid te voorzien.

HUIFKARTOCHTEN

Voor ontspanning in de natuur is dit de ideale mix: genieten van de rust om je heen in een grote huifkar met een eigen koetsier en een hardwerkend paard dat rondtrekt langs de mooie plekjes in de natuur.

Foto's